Allereerst wens ik je een heel gelukkig nieuw jaar! Vol met mooie momenten, gezondheid en natuurlijk heel veel liefde! Ik hoop dat je met een goed gevoel terugkijkt op je liefdesleven van 2019. Maar misschien denk je wel: helaas, het universum, het lot, de hogere macht, wat het ook is: het heeft me in 2019 niet het liefdesleven opgeleverd waar ik op gehoopt had. Misschien voelt het alsof het je blijkbaar weer niet gegund was. Wellicht had het je heerlijk geleken om afgelopen kerstdagen eens helemaal lovey-dovey met een nieuwe liefde onder de kerstboom te zitten. Dat je een keer iets anders kon antwoorden op de vraag: hoe gaat het in de liefde?

Je bent geen uitzondering wanneer je zegt dat je baalt van de huidige status van je liefdesleven. En ik kan me ook voorstellen dat het daten vermoeiend begint te worden… Hoelang moet je nog doorgaan? Het voelt soms hopeloos. Je bent een leuke vrouw, hebt een leuk leven en je zaakjes voor elkaar. Waarom lukt het je niet om te slagen in de liefde, terwijl het bij anderen zo makkelijk lijkt te gaan? Herkenbaar? Lees dan even verder. Want 2020 kan er heel anders voor je uit gaan zien!

THIS IS YOUR WAKE-UP CALL

Ik heb goed nieuws. Geluk in de liefde is niet iets wat je simpelweg overkomt. Het is niet iets wat de ene persoon wel gegund is en de andere nou eenmaal niet. Dit hebben we altijd zo geleerd, maar het is een hardnekkig misverstand, dat ervoor zorgt dat je een passieve houding aanneemt in plaats van actie onderneemt om te zorgen dat je daar komt waar je wilt zijn.

Luister, een succesvol datingleven en gelukkig worden in de liefde heb je voor het allergrootste deel zelf in de hand! Door je liefdesleven strategisch en actief aan te pakken, waardevolle kennis op te doen en bewust uit je comfortzone te stappen kun jij al jouw wensen op liefdesgebied in 2020 waarmaken. Geloof je me niet? Try me, zou ik zeggen. Maak 2020 jouw jaar van de liefde. Doe mee aan de speciale nieuwjaarseditie van de online training: ME, MYSELF & WHO?

Samen met andere single ladies die klaar zijn voor verandering start je op zondag 5 januari met een eerste video, waarin we de basis leggen voor jouw plan. Vervolgens krijg je vier weken lang elke zondag een nieuwe video, waarbij we samen de basis leggen voor het liefdesleven van jouw dromen. Dit is voor jou, als jij het dit jaar anders wilt aanpakken in je liefdesleven omdat je klaar bent met aanmodderen Dit is voor jou, wanneer je niet bang bent om echt actie te ondernemen, en bereid bent om buiten je comfortzone te handelen, kritisch naar jezelf te kijken en weer hoop te hebben in de liefde. Dit is voor jou, wanneer je denkt: ja, 2020 wordt van mij.

EN AAN HET EINDE VAN DE TRAINING IS DIT HET RESULTAAT:

  • Jij laat je liefdesleven niet meer afhangen van ‘het lot’. Oh hell no! Die tijd is geweest. Dit jaar heb jij een concreet doel, een plan, kennis en de strategie die je nodig hebt om 2020 jouw jaar van de liefde te maken! Jij hebt de touwtjes van jouw liefdesleven zelf in handen en je weet precies hoe je eraan moet trekken.
  • Je gaat het dit jaar heel anders aanpakken dan voorheen. 2020 weet niet wat het meemaakt! Dáág urenlang swipen op Tinder. Dáág stomme dates. Dáág mannen die ghosten en vaag doen. Hallo, fijn liefdesleven!
  • Je voelt je weer hoopvol en positief over je liefdesleven.  Je hebt zelfs plezier in het daten!
  • Eind 2020 kijk je heel anders terug naar je liefdesleven. You did it!

HOE HET WERKT…

  • Elke zondagochtend in januari (5, 12, 19 en 26 januari 2020), dus 4 weken lang, krijg je exclusieve toegang tot een nieuwe video met daarin een online training over telkens een ander onderwerp. Denk aan datingdoelen stellen, patronen doorbreken, een strategie bepalen die bij jou past, en nog veel meer! Inclusief een interview met psycholoog Nadin Mousa. We praten onder andere over of je écht eerst van je zelf moet houden voordat een ander dat kan doen. En ze geeft je handige tips!Je kunt de video’s het hele jaar terugkijken, dus je kunt altijd nog even spieken wanneer je daar behoefte aan hebt.
    Elke zondagmiddag ontvang je ook een handige motivatiemail met daarin nog eens de opdrachten van die week.
    Tijdens de gehele trainingsperiode kun je datingvragen stellen aan jouw datingcoach (that’s me! :).

MEEDOEN

Verder verklap ik nog niet te veel over de inhoud. Ga er open in, laat je verrassen en ga het vooral gewoon ervaren.