Zin om jouw liefdesleven een boost te geven, maar dan wel lekker vanuit je eigen huis, met je cosy socks aan en onder het genot van een mok warme chocolademelk? Geloof me, dan is mijn online cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right jouw ding! Deze online cursus – die je via Instagram volgt – staat bol van eyeopeners en opdrachten die jouw liefdesleven direct een boost geven, je waardevolle inzichten opleveren en je écht verder helpen!

Je volgt deze cursus dus via Instagram. Handig, want grote kans dat je daar toch al actief bent! Via een afgesloten Insta-account leer ik je door middel van video’s, stories en opdrachten alles over hoe je het daten anders kunt aanpakken. Denk aan een liefdesdoel opstellen, efficiënt daten, grenzen stellen, hechtingsstijlen, daten vanuit vrouwelijke energie en nog veel meer! En ik beantwoord jouw vragen in de FAQ’s!

Je doet deze online cursus in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Maar denk niet dat je in drie dagen klaar bent. Het is een cursus waarbij je écht de tijd neemt om opdrachten uit te voeren. Gemiddeld zijn deelnemers er zo’n 2 tot 3 maanden mee bezig. Deelnemen kost slechts € 59,95 en daar krijg je ook nog eens het e-book/werkboek Whatever, I’ll just date my fridge(t.w.v. € 19,95) bij. Koopje! Want wat is een fijn liefdesleven wel niet waard?! En net wanneer je denkt dat het niet leuker kan worden, heb ik toch nog een aanbieding voor je!

Want… wanneer je je in de maand oktober aanmeldt, krijg je er nu ook een gratis online coachingsessie bij cadeau! Ik ga jou dan 45 minuten een-op-een coachen via Zoom (een soort Skype). Dan mag je al je vragen stellen en geef ik je tips die toepasbaar zijn op jouw persoonlijke situatie. Je mag zelf weten of je deze coachingsessie aan het begin, in het midden of aan het einde van de cursus inzet. Zo’n minisessie heeft een waarde van € 65,-

Dus voor de duidelijkheid: voor slechts € 59,95 krijg je toegang tot de online cursus, krijg je het e-book Whatever, I’ll just date my fridge  (t.w.v. € 19.95) én krijg je een online coachingsessie cadeau (t.w.v. € 65,-). SAY WHAAAAT! Let op, deze actie is alleen geldig voor degenen die zich aanmelden in oktober 2019. Daarna niet meer, anders loopt mijn agenda over! 🙂 Dus wil je gebruik maken van deze aanbieding, wacht dan niet te lang! Meer info & tickets via deze link.