Aankomende Valentijnsdag staat er iets heel leuks te gebeuren! Een evenement waarbij je aan de slag gaat voor het goede doel, maar waarbij je ook je grote liefde tegen het lijf zou kunnen lopen. Ik heb het over Daten met je Hart, het Valentijnsevenement georganiseerd door Stichting Jarige Job. En als datingcoach mag ik daar ook een rol vervullen! Lees snel meer!

Dit is wat je wil doen op Valentijnsdag

Op donderdagavond 14 februari 2019 van 19:00 uur tot 22:00 uur organiseert Stichting Jarige Job ‘Daten met je Hart’.

De ideale gelegenheid om op Valentijnsdag als single iets leuks te doen en daarnaast verjaardagsboxen in te pakken voor kinderen. Kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis niet genoeg geld voor is.

Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen elkaar leren kennen. Tijdens het speeddaten pak je samen met de andere singles verjaardagsboxen in en ontdek je of er een klik is. Hoe leuk is dat!

Jouw datingcoach: present!

Waar ik heel trots op ben: ik ben als datingcoach aanwezig om jou en de andere singles van direct bruikbare dating- en liefdestips te voorzien!

Vergeet Tinderen, verjaardagboxen inpakken is leuker

Wie mij al langer kent weet dat ik altijd adviseer om als single zijnde meer om je heen te kijken en juist échte activiteiten te gaan doen. Simpelweg omdat je zo de kans op een ontmoeting met je potentiële partner vergroot! Want zeg nou eerlijk, iemand in het echt tegenkomen is toch nog altijd veel leuker dan swipen? Dus stop met Tinderen en kom naar dit evenement.

Aanmelden en praktische informatie

Deze alweer vijfde editie van Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18:30 uur openen de deuren en om 22:00 sluiten we af. Bekijk de website voor meer informatie en het aanmeldingsformulier: www.datenmetjehart.nl.

Over Stichting Jarige Job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Zie ik jou daar?

Ik hoop echt dat je komt. Wie weet vind je tussen de verjaardagsboxen wel je de de liefde van je leven óf maak je vrienden voor het leven. Hoe het ook loopt, je hebt in ieder geval een bijdrage geleverd aan de verjaardag van een kind. En dat is altijd een winst.