Loop je tegen een specifieke vraag of situatie aan in het daten of in je liefdesleven? Merk je dat je bij vriendinnen wel je verhaal kwijt kunt, maar je niet echt verder komt? Of merk je dat je gewoon eventjes een peptalk nodig hebt, omdat je liefdesleven wel op een heel laag pitje staat en je niet goed weet hoe je daaruit kunt komen? Dan is de eenmalige coachsessie misschien wel wat voor jou!

Het zit zo!

Ik krijg steeds vaker de vraag of ik ook eenmalige of losse sessies aanbied (in plaats van een traject). Dit is iets wat ik normaal niet doe, omdat mijn focus ligt op langere trajecten, bestaande uit meerdere sessies. Maar aangezien de behoefte aan losse coachsessies steeds groter wordt (juist ook in deze periode), heb ik besloten om tijdelijk eenmalige sessies in het leven te roepen. De komende weken maak ik mijn agenda vrij voor 5 van deze sessies.

Ze zijn bedoeld voor iedereen die een langdurig coachingstraject niet nodig acht, maar wel behoefte heeft om eenmalig flink gecoacht te worden!

Wat je kunt verwachten:

  • Een online sessie via Zoom of FaceTime, waarbij we een uur lang in gesprek gaan over waar jij op dit moment tegenaan loopt in het daten of in je liefdesleven.
  • Vooraf mail je mij de situatie en de vraag (of vragen), zodat ik me kan voorbereiden en we tijdens ons gesprek snel over kunnen gaan op coaching.
  • Je krijgt na afloop minstens één opdracht mee waar je na ons gesprek verder mee kunt.
  • Kosten: € 65,- (inclusief btw)

Meedoen? Mail naar nathalie@meetcute.nl. En wacht niet te lang vanwege het beperkte aantal plekken. Schets dan ook meteen je situatie en vraag in een paar zinnen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.