Omdat je gek wordt van al die black friday aanbiedingen die eigenlijk de naam “aanbieding” niet zouden mogen dragen omdat ze nauwelijks voordelig zijn, heb ik iets tofs voor je!

Want vanaf vandaag, 27 november, tot en met aanstaande maandag 30 november kun je meedoen met de online Instagram cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right voor slechts €19,95 in plaats van €59,95! 

Meer over deze cursus…

De cursus Van Mr. Wrong naar Mr.Right helpt jou om struggles op datinggebied aan te pakken en het liefdesleven waar je zo naar verlangt te realiseren. En dat door zelf de regie te pakken, kritisch naar je eigen rol in het verhaal te kijken en helder voor ogen te krijgen waar je naar toe wilt. 

Zo werkt het…

Van Mr. Wrong naar Mr. Right  is een online cursus die volg je via Instagram. Na aanmelding krijg je toegang tot een speciaal voor deze cursus ontwikkelde, besloten Instagram account. Daar vind je video’s en stories. Op die manier geef ik je opdrachten, deel ik waardevolle kennis en geef ik je handige tips die je gelijk kunt inzetten. We behandelen thema’s als hechtingsstijlen, mannelijke en vrouwelijke energie in het daten, waarom het juist goed is om kritisch te zijn in je zoektocht naar de liefde, en nog veel meer interessants! 

Het resultaat is dat je weer vertrouwen krijgt in je liefdesleven, dat je heel goed weet waar je naar toe wilt in je liefdesleven en dat je je bewust bent van je eigen valkuilen en hoe je deze kunt overwinnen. 

Je kunt op elk moment starten met de cursus. Er is dus geen vaste startdatum, want die bepaal je lekker zelf! Daarnaast bepaal je je eigen tempo en werk je aan de cursus waar en wanneer je wilt. Vanaf het moment van aanmelding krijg je een jaar lang toegang tot de cursus. 

Normaal kost deelname aan deze cursus dus €59,95, maar nu doe je dus al mee voor €19.95!  Deze actie is geldig van 27 november tot 30 november 2020.

Het e-book Whatever I’ll just Date my Fridge, inclusief online werkboek ter waarde van €19.95 krijg je er GRATIS bij. Een handig naslagwerk en een waardevolle aanvulling op de cursus.

Welk effect deze cursus op je liefdesleven heeft?

  • Je bent weer positief over je liefdesleven! Je hebt de motivatie en de energie om te daten. Je ervaart weer rust en vertrouwen. Ook jij zal de liefde vinden!
  • Je kent de basis van de drie verschillende hechtingsstijlen en welke rol deze spelen in het daten.
  • Binnen je liefdesleven werk je planmatig naar een concreet doel toe. Dat maakt dat je beter in staat bent om situaties die nergens toe leiden eerder af te kappen.
  • Je bent kritisch, maar alleen op de punten die voor jou belangrijk zijn. Dat helpt je bijvoorbeeld bij het besluit om wel of niet op tweede date te gaan.
  • Je bent je bewust van mannelijke en vrouwelijke energie in het daten. Je weet ook hoe je meer vanuit vrouwelijke energie kan daten.

Klik hier en maak nu nog lekker gebruik van dit aanbod!