Hoeveel van de onderstaande punten zijn kenmerkend voor jouw dating life?

 • Juist wanneer je iemand echt leuk begint te vinden, lijkt hij afstandelijker te gaan doen.
 • Het gebeurt vaak dat je niet echt hoogte van je date krijgt. De ene keer zegt hij dit, de andere keer doet hij dat.
 • Het daten voelt vaak als een achtbaan van emoties, met grote hoogtes en diepe dalen. Maar stoppen? Dat lukt niet goed. Het voelt als een verslaving.
 • Uiteindelijk eindig jij vaak met een gebroken hart. Je vraagt je af hoe vaak je dat nog aankunt.
 • Na een tijdje ontmoet je weer iemand. Het begint leuk, maar eigenlijk lijkt hetzelfde riedeltje zich weer te herhalen. Een ander poppetje, hetzelfde verhaal.

Als dit over jou lijkt te gaan, dan heb ik iets leuks voor je wat je gaat helpen om vanaf nu anders met dit soort mannen en situaties om te gaan.

Op donderdag 29 augustus (19:00 – 20:30) organiseer ik namelijk het webinar: Zo Date & Deal Je met ‘de Moeilijke Man’!

Komt die datum niet uit voor jou? Geen probleem, je kunt het webinar ook op een later moment terugkijken.

Wat kun je verwachten?

 • Ik bespreek ‘de foute man’ en ik geef je de tools om te kunnen beoordelen in hoeverre jouw relatie/date ongezond voor jou is.
 • Ik leer je kijken naar jouw eigen gedrag en patronen die ervoor zorgen dat je steeds in dit soort situaties terechtkomt.
 • Ik vertel je over de achterliggende psychologische redenen van het gedrag van aantrekken/afstoten. Ik geef je de nodige basiskennis over hechtingsstijlen, zodat je je eigen hechtingsstijl en die van hem kunt ontdekken.
 • Ik vertel je wat je beter niet kunt doen op het moment dat je voelt dat hij wat meer afstand neemt. En natuurlijk vertel ik je ook wat je juist wel kunt doen om de situatie mogelijk weer om te draaien, of om zelf de knoop door te hakken en ermee te stoppen.
 • Ik leer je hoe je meer vanuit jezelf en je eigen behoefte kunt handelen, zodat je minder snel gekwetst wordt en toxicsituaties eerder kunt herkennen en afkappen.
 • Het meest waardevol wat mij betreft: ik vertel je hoe je door de focus op jezelf te houden meer regie krijgt over je eigen emoties en gedrag in dit soort situaties. Dan word je niet steeds heen en weer geslingerd door emoties en bepaalt zijn gedrag niet hoe je je voelt.

Voor € 16,50 doe je mee aan dit webinar. Het is absoluut geen verkooppraatje,zoals de meeste gratis webinars. Het is echt een online workshop. Je krijgt ook alle gelegenheid om vooraf, tijdens of na het webinar vragen te stellen.

Via de volgende link kun je een ticket kopen: https://meetcute.webinargeek.com/zo-date-deal-je-met-de-moeilijke-man-bye-bye-mixed-signals-en-niet-weten-waar-je-aan-toe-bent.

Indien je op 29 augustus (19:00 – 20:30) niet kunt, kun je toch  meedoen. Je ontvangt namelijk automatisch een replay link, waarmee je het webinar nog 5 weken na de uitzenddatum kunt terugkijken.