Ik heb alvast een valentijnscadeautje voor jou én je single vriendin!

//Ik heb alvast een valentijnscadeautje voor jou én je single vriendin!

Is jouw liefdesleven – en dat van je single girlfriend– klaar voor wat positieve actie?

Het e-book Whatever, I’ll just date my fridgegeeft je wat je nodig hebt. Deze guideline bestaat uit een e-book met opdrachten én een handig invulbaar werkboek, dat je apart kunt downloaden en uitprinten.

In het kader van Valentijnsdag heb ik een leuke actie voor je! Wanneer je het e-book Whatever, I’ll just date my fridge tussen nu en 12 februari koopt, krijgt je vriendin op Valentijnsdag bovenstaand kaartje thuisgestuurd (dus geen e-card, maar een echt kaartje), met daarop de volgende boodschap:

Lieve ……,

Kijk snel in je digitale mailbox, want daar staat een leuk cadeau voor je klaar!

Fijne Valentijnsdag!

Liefs,

Cupido

In haar mailbox ontvangt ze dan op diezelfde dag (Valentijnsdag) een mail met daarin het e-book Whatever, I’ll just date my fridge.

Ofwel: als je Whatever, I’ll just date my fridge voor jezelf bestelt, krijgt je single vriendin dit e-book (ter waarde van € 19,95) op Valentijnsdag cadeau. Twee voor de prijs van één. Leuk én gezellig! Want het boek zorgt ervoor dat je echt een plan maakt waarmee je aan de slag gaat met je liefdesleven. En hoe fijn is het om dat samen met je favoriete partner in crimete doen?

Wil jij het e-book Whatever, I’ll just date my fridge aan jezelf en aan je vriendin cadeau doen?

Doorloop dan de volgende stappen. Koop het e-book  via deze link en stuur vervolgens een mailtje naar nathalie@meetcute.nl.Zet daarin de volgende gegevens:

(1) jouw naam

(2) de naam van je vriendin

(3) het postadres van je vriendin

(4) geef aan of je jouw naam op het kaartje wilt zetten, of dat je het door Cupido wilt laten ondertekenen.

 

Let op: deze actie is alleen geldig tussen nu en 12 februari. De kaarten moeten natuurlijk op tijd op de post, zodat ze ook echt op Valentijnsdag aankomen!

 

 

2019-02-03T14:06:41+00:00By |Jij en de liefde|
Alles over daten anno nu