Volg de cursus VAN MR. WRONG NAAR MR. RIGHT via Instagram.

Volg nu de cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right via Instagram! Nu met een hele aantrekkelijke Black Friday Deal!

Vraag je je weleens af of je ooit die leuke man zal ontmoeten met wie je oud gaat worden? Voel je je af en toe moedeloos van het Tinderen en dates die uiteindelijk nergens toe leiden? Kijk je soms naar anderen en denk je: hoe kan het dat iedereen lijkt te slagen de liefde behalve ik? Gaat een datingcoach jou net een stapje te ver maar zou je wel even wat handige tips en tools kunnen gebruiken die je liefdeleven naar een ander niveau kunnen tillen?

Dan is de online cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right echt iets voor jou! Door middel van video’s, stories en opdrachten leer ik – datingcoach Nathalie – jou hoe je hedendaagse dating struggles echt kunt tackelen. Ik vertel je de meest voorkomende valkuilen en je leert hoe je meer efficiënt én effectief kunt daten, zodat jouw liefdesleven een succes wordt. We behandelen thema’s als hechtingsstijlen, mannelijke en vrouwelijke energie in het daten, waarom het juist goed is om kritisch te zijn en nog veel meer interessants!

Het resultaat is dat je weer vertrouwen krijgt in je liefdesleven, je heel goed weet waar je naar toe wilt (en waar niet) en dat je je bewust bent van je eigen valkuilen en weet hoe je deze kan overkomen. En vooral: dat je in actie komt en de kans aanzienlijk vergroot dat je binnen nu en korte tijd aan het daten bent met een leuke kerel met potentie (ja, ze bestaan nog)!

De cursus is voor iedere single lady die toe is aan een fijn liefdesleven!

Je bent een vrouw, je bent single, je bent gelukkig, maar je bent ook op een punt in je leven waar je wel toe bent aan een serieuze relatie. Alleen dát wil nog niet echt lukken. Misschien voel je je onervaren. Of wellicht date jij juist wel regelmatig, maar zonder succes. Het kan ook zijn dat je datingleven eigenlijk gewoon al te lang stilligt en je je afvraagt hoe je het daten anno nu moet aanpakken. Of dat je gewoon steeds mannen treft die zich niet willen binden. Er zijn zoveel redenen waardoor je kunt vastlopen in je liefdesleven. Wat jouw situatie ook is, de cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right helpt je om je liefdesleven weer up & running te krijgen.

Wat kun je verwachten?

 • Je kent de basis van de drie verschillende hechtingsstijlen en welke rol deze kunnen spelen in jouw dating- en liefdesleven.
 • Je weet welke hechtingsstijl voor jou het meest dominant is en je hebt handige tips om meer vanuit de veilige hechitngsstijl te kunnen handelen.
 • Je bent je heel bewust van jouw doel in de liefde. Je weet waar je naar toe wilt en waar niet.
 • Je bent kritisch, maar dan wel op de punten die voor jou belangrijk zijn in het leven. Je bent in staat om zelf onderscheid te maken tussen belangrijke en minder belangrijke punten. Dat helpt je om te besluiten om bijvoorbeeld wel of niet op tweede date te gaan of niet, of om een relatie af te kappen wanneer deze niet goed genoeg is.
 • Je maakt een plan op waarmee je heel concreet op pad gaat, met als doel om de kans om iemand in het echte leven te ontmoeten aanzienlijk te vergroten.
 • Je weet hoe je pro-actief kan zijn en contact kan maken in het wild. En dat op een manier die natuurlijk voelt en bij jou past.
 • Je bent bekend met de rol van mannelijke en vrouwelijke energie in het daten. Je weet ook hoe je bewust meer vanuit vrouwelijke energie kan daten.
 • Je weet wat je moet doen indien je toch weer te maken krijgt met een tegenslag in het daten. Je weet wat jij kan doen om gemotiveerd en positief te blijven.
 • Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en kunt de antwoorden op de meest gestelde vragen terugzien in de speciale stories getiteld FAQ’s.
 • Je kunt – indien gewenst – je ervaringen delen met andere cursisten, door te reageren onder de Instagram posts.

Start wanneer het jou uitkomt!

Je kunt op elk moment starten met de cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right. Vanaf het moment van aanmelding krijg je een jaar lang toegang tot de cursus. Indien blijkt dat je toch je langer dan een jaar nodig hebt om de cursus te kunnen voltooien kun je gerust contact opnemen.

Prijs

Normaal gesproken doe je voor €59,95 mee. Maar in het weekend van Black Friday (van 27 t/m 30 november 2020), doe je al mee voor slechts €19,95! Yep, je leest het goed!

Voor deze prijs ontvang je:

 • Een jaar lang toegang tot de cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right.
 • Het e-book Whatever I’ll just Date my Fridge, inclusief online werkboek ter waarde van € 19.95. Een handig naslagwerk en een waardevolle aanvulling op de cursus.
Koop ticket

Zo krijg je toegang tot het Instagram-account van de cursus Van Mr. Wrong naar Mr. Right

Volg onderstaande stappen:

 1. Koop hier je ticket.
 2. Per e-mail laat ik jou vervolgens weten welk Instagram-account je kunt volgen.
 3. Na het aankopen van je ticket kan je direct toegang aanvragen (een volgverzoek indienen) voor het besloten Instagram Account. Hier staat een welkomstvideo voor je klaar met uitleg en kan je alle stories terug kijken in de opgeslagen highlights. In de bevestigingsmail staat uitgelegd hoe je toegang tot het besloten account kunt aanvragen.
 4. Je bent ready to go!