Over Nathalie

Ik had het prima voor elkaar: een mooie carrière, gezellige vrienden. Ik woonde in een leuk appartement in Rotterdam en maakte elk jaar een paar leuke reizen. Ik genoot van het leven en was best gelukkig. Ik zeg ‘best gelukkig’, want helemaal gelukkig was ik niet. Wat eraan scheelde? Ik was single en wilde graag een leuke man vinden om een liefdevolle relatie mee te beginnen. Ik vind het leven nou eenmaal leuker met een grote liefde aan mijn zijde. Oké, helder. Dan moest ik er alleen nog één vinden. En niet zomaar iemand, maar graag de liefde van mijn leven.

Maar helaas, ik bleek geen ster in het daten. Ik maakte de raarste dingen mee op dates. Zoals die ene jongen die vertelde dat hij eigenlijk een relatie had, maar gewoon het daten weer eens wilde ervaren. #akward. Ook had ik moeite met grenzen aangeven bij het daten. Oh, je zegt op het laatste moment onze date af? Joh, geen probleem! Ondertussen vond ik het stiekem dus wél vervelend. Andere keren bleef ik te lang hangen bij mannen die gewoon niet klaar waren voor een relatie. En toch ging ik maar niet weg. Mijn hart werd in die tijd vaak gebroken.

Oh, je zegt op het laatste moment onze date af? Joh, geen probleem!

Dagelijks hing ik met andere single vriendinnen aan de telefoon. We analyseerde what’s appjes van onze dates en klaagde dat alle mannen sukkels waren. Het was frustrerend. Ik dacht: “ik ben geen domme vrouw. Waarom lukt het me dan niet om een leuke man te vinden?” Mijn slechte date-ervaringen knaagde aan mijn zelfvertrouwen. Ik geloofde niet meer in de liefde. Ik zie mezelf nog bij mijn moeder op de bank zitten. Ik zei: “Mam, het komt niet goed. Er zijn geen leuke mannen en ik blijf altijd alleen.”

Op een avond zat ik in bad en ineens was ik het helemaal zat: dat gezeur, dat zelfmedelijden. Ik voelde dat ik het anders moest aanpakken. Ik was klaar voor echte verandering. Tijd om eerlijk naar mezelf te kijken. Wat deed IK dat ervoor zorgde dat er geen leuke mannen op mijn pad kwamen? Die weken daarna stonden in het teken van een intensieve soul-searching: wie was ik en wat zocht ik nou echt in de liefde? Ik ging er op een hele andere manier naar kijken en zag al snel waar het steeds mis ging. Vervolgens besloot ik om alles totaal anders te doen: ik ging volop daten, maar nu met een hele andere insteek dan daarvoor en ook met ander soort mannen. Ik maakte bewust tijd voor mezelf en voor het vinden van de liefde. Ook volgde diverse coachingsprogramma’s op gebied van daten. Guess what? Mijn leven veranderde compleet. Ik leerde veel over mezelf, ik voelde me beter, kreeg meer zelfvertrouwen. Ik straalde. En doordat ik zelf beter in mijn vel zat, veranderen het soort mannen dat ik aantrok. Daten werd weer iets positiefs. En langzaam maar zeker begon ik weer te geloven dat de liefde ook voor mij was weggelegd.

Ik leerde veel over mezelf, ik voelde me beter, kreeg meer zelfvertrouwen. Ik straalde.

Nathalie van Wingerden en Labradoodle
Nathalie van Wingerden

En op een dag, enkele maanden na mijn nu-ben-ik-het-zat-moment, kwam ik mijn huidige vriend tegen. Hij is de leukste man die ik me maar kan wensen. Had ik hem eerder tegengekomen dan had ik hem waarschijnlijk voorbijgelopen. Waarom? Omdat ik dan waarschijnlijk had gedacht dat hij té lief was of dat hij mijn type niet was, omdat ik me onbewust vooral aangetrokken voelde tot mannen die niet goed voor me waren. Nu was ik me hier bewust van en wist ik wat ik echt zocht. Daarom zag ik hem echt en durfde ik ervoor te gaan. Mijn beste keuze ooit. Inmiddels zijn we al meer dan twee jaar samen. Onlangs hebben we samen een huis gekocht en is ons gezin uitgebreid met onze vrolijke labradoodle Benny en sinds 2020 onze lieve dochter Elena. Dat ene moment dat ik besloot dat ik het zat was heeft ervoor gezorgd dat mijn leven veranderde en ik nu intens gelukkig ben in de liefde.

Dat fijne gevoel, dat gun ik iedereen. En daarom ben ik MeetCute gestart. Ik wil jou helpen om je weer beter te voelen, om bewuster te gaan daten en je kans op de liefde te vergroten.

Nog meer over mij.

Wist je dat….

  • … ik een sloddervos ben? Ik ga minstens twee keer per dag op zoektocht naar mijn telefoon en alle sieraden die ik ooit gehad heb, ben ik verloren.

  • … dat mijn labradoodle Benny de meest verwende, stoutste en vrolijkste doodle van Nederland is?

  • … dat ik D’s en T’s nog altijd niet begrijp en weiger te begrijpen? Gewoon omdat ik het stom vind dat we grammatica onnodig ingewikkeld/t/dt maken.

Wil jij je liefdesleven vandaag nog een boost geven?

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute

Schrijf je dan nu in voor de MeetCute liefdesbrief en ontvang elke week handige tips over daten in je mailbox. En als cadeautje krijg je ook direct het gratis e-Book Succesvol, Leuk, & altijd Single? 3 tips die je veel eerder had willen weten.

MeetCute liefdesbrief

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy verklaring.

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute