Ben jij dit

Je bent op een punt in je leven waar je wel toe bent aan een leuke relatie, alleen wil het maar niet lukken. Je vraagt je af waar het nou telkens misgaat en hoe je dit op kunt lossen. Je praat er regelmatig over met de mensen om je heen, maar ook zij snappen niet hoe het kan dat jij nog steeds single bent. Ze hebben goedbedoelde adviezen voor je, maar daar kom je niet verder mee…

Herken je dit? Dan heb ik een brutale vraag voor jou…

Als de liefde voor jou belangrijk is en het lukt niet, waarom zoek je dan geen hulp?

Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar datingcoaching te vinden. Want waarom zou je nog jarenlang zo doorgaan? Een datingcoach als ik helpt je ontdekken waar je vastloopt en geeft je tools waarmee je belemmerende patronen, die een gelukkig liefdesleven in de weg staan, kunt doorbreken. Daarnaast onderzoeken we samen waar je nou echt naartoe wilt in je liefdesleven, en hoe je daar stapsgewijs kunt komen. Het is een persoonlijk en inzichtelijk, maar ook een heel praktisch traject, dat je echt verder helpt.

PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT

Ik bied een persoonlijk coachingstraject aan bestaande uit gemiddeld 5 sessies van 1,5 uur. Als coach houd ik je een spiegel voor, zodat je meer bewustwording en inzichten creëert, maar ik motiveer je ook om stappen te zetten en uit je comfortzone te gaan. Het uitgangspunt is altijd dat jij je prettig voelt, en vooral natuurlijk dat je komt waar je wilt zijn. Goed om te weten: ik vervul niet de rol van vriendin, maar écht die van coach. Dat wil zeggen dat ik je ook zal confronteren, en je eerlijk zeg wat ik zie gebeuren en wat ik denk dat er nodig is. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont als je die nodig hebt.

Werkwijze

Aan het begin van het traject stel je een doel vast. Wat wil je met dit traject bereiken? De een wil patronen doorbreken en leren om in de veilige hechtingsstijl te komen. De ander wil weer regie krijgen over haar emoties in het daten en de liefde. Weer een ander wil gewoon echt effectief aan het daten zijn. Het doel komt altijd van jou. En indien nodig vertalen we het samen in een concreet, meetbaar en helder doel. In de sessies werken we middels gesprekken, oefeningen en opdrachten toe naar het realiseren van jouw doel. Tussen de sessies door doe je opdrachten. Altijd in afstemming, dus als je een periode bijvoorbeeld erg druk bent, houd ik daar rekening mee.

Het resultaat

Het resultaat van het persoonlijke coachingstraject is dat je uit die oude, niet-werkende patronen stapt en de tools hebt om echt in actie te komen. Maar ook dat je de kennis en vaardigheden bezit om op een manier te daten die past bij wie jij echt bent en waar je naartoe wilt in je liefdesleven.

Planning

De afspraken plannen we samen in op momenten die ons beiden uitkomen. De tijd tussen de sessies bepaal je altijd zelf, maar doorgaans zit er in het begin van het traject zo’n 2 tot 3 weken tussen elke sessie en daarna (als je meer bezig bent met de uitvoering zo’n 3 tot 4 weken. Sessies in de avond en op zaterdag zijn mogelijk.

Locatie & mogelijkheden sessies

Optie 1. In mijn coachingsruimte aan huis. Ik woon in de Hoekse Waard (Puttershoek), onder de rook van Rotterdam. Ik heb een fijne, professionele coachingsruimte aan huis. Het is wel aan te raden om met de auto te komen, maar met het ov kan ook, alleen doe je er wat langer over. Het grote voordeel is dat je geen geld kwijt bent aan parkeerkosten en er altijd plek is. Regelmatig maak ik ook een wandeling door de natuur met mijn coachees. De mooie omgeving leent zich daar uitstekend voor en het kan soms heel fijn zijn om even in beweging te komen.

Optie 2. Online via Zoom (een soort Skype). Online coaching is ook mogelijk! Het werkt heel fijn, want je zit gewoon lekker thuis (of waar je wilt) en je hoeft de deur niet uit. Je bent in je eigen omgeving en het contact is echt nog steeds heel persoonlijk. Het enige wat je nodig hebt, is een computer en stabiel internet. Vooral voor de dames die wat verder weg wonen, is dit een uitkomst!

Prijs

De totaalprijs van het persoonlijke coachingstraject is € 600,- (inclusief btw). In delen betalen is mogelijk. Indien blijkt dat je meer of juist minder sessies nodig hebt, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een extra sessie boeken of eerder stoppen.

Bonus

Het e-book Whatever, I’ll Just Date My Fridge ter waarde van  € 19,95 krijg je er gratis bij.

Goed om te weten

Ik ben een professioneel opgeleide coach. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik mensen écht goed kan begeleiden en weet wat ik doe (en wat niet). De coachopleiding die ik gedaan heb (Coach Intensive bij NONONS coachopleidingen), heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie. Wil je weten wat dit is? Klik hier en lees meer.

Tot slot…

Een coachingstraject bij MeetCute is écht een investering in jezelf, die je alleen moet doen als je op een punt in je leven bent waarvan je denkt: nu moet het echt anders, ik ben er klaar voor om kritisch naar mezelf te kijken, anders te handelen en het liefdesleven te realiseren waar ik echt naar verlang.

Interesse? Laat het me weten via onderstaand formulier, of stuur me direct een mailtje via nathalie@meetcute.nl. Dan plannen we een moment in om even kennis te maken. Geheel vrijblijvend. Dan kan ik je meer vertellen over coaching en kunnen we samen kijken of coaching iets voor jou zou kunnen zijn.

Reviews van mensen die het coachingstraject gedaan hebben

“Toen ik even helemaal klaar was met mijn liefdesleven kwam ineens toevallig de website van MeetCute op mijn pad, achteraf gezien perfecte timing. Door de sessies die ik met Nathalie had, werd ik me veel bewuster van mijn eigen keuzes in de liefde, mijn hechtingsstijl, en begreep ik beter waarom mijn liefdesleven niet helemaal liep zoals ik wilde. Ik voel nu zoveel meer rust op dit gebied, ben veel anders met daten en liefde bezig en voel me er oprecht gelukkiger in. Wat ik vooral fijn vind bij Nathalie is dat ze echt de tijd voor je neemt en dat je je gelijk op je gemak voelt. Soms mailde ik haar wel eens tussen dates door voor advies en kreeg ik gelijk toepasbare tips, zodat ik met een veel relaxter gevoel naar de volgende date ging. Kortom, de sessies die ik met Nathalie had, waren echt een goede investering in mezelf, die ik ook zeker andere dames kan aanraden.”– Anouk

“Via Facebook kwam ik bij MeetCute; na lang twijfelen, omdat ik eigenlijk vond dat ik mijn liefdesleven alleen moest kunnen fixen, toch contact gezocht. Nu, een paar maanden later, ben ik zo blij! Nathalie heeft me niet aan een man geholpen, nee. Wat ze heeft gedaan is veel waardevoller dan dat. Ze heeft mij een basis van zelfvertrouwen gegeven. Ik weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind in een relatie en wat ik zelf te bieden heb. Die man vind ik zelf wel een keer. De basis daarvoor is gelegd met alle hulp, tips, en lieve bemoedigende woorden van Nathalie. Zoek eerst de powervrouw in jezelf en daar moet uiteindelijk een leuke vent bij passen. En niet andersom!”– Aniek

 

Tip

Het komt regelmatig voor dat mensen dit traject bekostigen via een persoonlijk ontwikkelingsbudget (POB) van hun werk. Vaak onder werk/privé-balans. Wellicht loont het om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Denk je dat personal coaching iets voor jou is?

Plan een Let’s Talk sessie met mij in. In deze gratis sessie geef ik je alvast een persoonlijke tip en kan ik goed beoordelen of ik jou inderdaad verder kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en stelt je in de gelegenheid om vragen te stellen en te onderzoeken of het personal coachingstraject echt is wat jij zoekt.

Let's talk!
Let's talk sessie
Ik ben uiteraard zuinig op jouw gegevens. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de privacy verklaring