Ben jij dit

Je komt hier en daar weleens een leuke man tegen en soms komt het zelfs tot een relatie. Maar uiteindelijk loopt het steeds niet zoals je had gehoopt en eindig je weer als vrijgezel. Of je liefdesleven bestaat helemaal niet (je date nooit). Je vraagt je af waar het nou telkens mis gaat en hoe je het op kan lossen. Jij mag toch ook weleens gelukkig zijn in de liefde? Je praat er regelmatig over met vrienden en vriendinnen, maar ook zij snappen niet hoe het kan dat jij nog steeds (of steeds weer) single bent. Ze komen met goedbedoelde adviezen, maar daar kom je niet verder mee.

Herken je dit? Dan heb ik een brutale vraag voor jou…

Als de liefde voor jou belangrijk is en het lukt niet, waarom zoek je dan geen hulp?

Op allerlei vlakken in het leven vinden we het heel normaal om hulp in te schakelen. Denk aan een buisinesscoach voor ondernemers, een dieetcoach voor wie wil afvallen of een loopbaancoach voor iemand die vooruit wil in zijn of haar carrière. Waarom zou het dan gek zijn om een coach in te schakelen wanneer je vastloopt in de zoektocht naar die leuke relatie?

Wat als je niets doet?

Hulp zoeken op dit vlak is vaak even een drempel waar je overheen moet. Maar bedenk dat het alternatief is dat je waarschijnlijk nog jaren blijft aanmodderen en je steeds weer tegen dezelfde dingen aan zult lopen. Kun jij je dat veroorloven?

Een coachingstraject bij MeetCute is écht een investering in jezelf die je alleen moet doen als je op een punt in je leven bent waarvan je denkt: NU moet het echt anders en ik ben klaar om kritisch naar mezelf te kijken, anders te handelen en het liefdesleven te realiseren wat ik verdien en waar ik naar verlang.

Wat kan personal coaching voor jou doen?

Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag, je hechtingstijl(en) en valkuilen.

Je weet precies wat je zoekt in een partner, waar je grenzen liggen en hoe je deze kan bewaken.

Je gaat op een nieuwe manier daten en op basis van jouw eigen plan.

Ik ben een professionele coach met een opleiding.

Iedereen kan zich coach noemen, maar niet iedereen kan coachen. Ik gelukkig wel. Ik vond het heel belangrijk om een coachopleiding te volgen zodat ik mensen écht goed kan begeleiden en ik weet wat ik doe (en wat niet). De coachopleding die ik gedaan heb (Coach Intenstive bij NoNons coachopleidingen) heeft een NOBCO / EMCC EQA accreditatie. Wil je weten wat dit is? Klik hier en lees meer.

Mogelijkheden 

Volledig Coachingstraject

 • Dit traject bestaat uit 6 sessies van elk 1.5 uur.
 • Om je een beeld te geven hoe een traject er in grote lijnen uit kan lees je hieronder een omschrijving. Hierbij wil ik wel benadrukken dat een coachingstraject altijd maatwerk is waarbij we jouw doel als uitgangspunt nemen. Het kan zijn dat het traject zoals hieronder omschreven staat niet geheel past bij jou en jouw doel. Zo is het voor iemand die nog nooit gedatet heeft vaak veel te heftig om in sessie 5 te multiple daten. Of stel dat je in een beginnende relatie zit, dan is de kans groot dat je juist wil focussen op gedrag wat deze relatie laat slagen. Dus onderstaande omschrijving is slechts een voorbeeld, maar het kan je wel net even een beter beeld geven van hoe zo’n coachingstraject er uit kan zien.
  • Sessie 1: Je gaat je doel bepalen voor dit traject. We onderzoeken jouw overtuigingen in de liefde. We leggen een basis voor nieuw gedrag wat meer past bij wie je bent en waar je naar toe wilt.
  • Sessie 2: In deze sessie verdiepen we ons in jouw gedrag en hechtingstijl. We stellen acties op om je naar de veilige hechtingstijl brengen en je leert hoe je hechtingstijlen bij anderen in een vroeg stadium kunt herkennen.
  • Sessie 3: We staan stil bij wat je precies zoekt in de liefde en hoe jij potentiële dates selecteert. Vervolgens stellen we op basis van jouw nieuwe overtuigingen een concreet plan op wat gericht is op jouw liefdesdoel.
  • Sessie 4: Je gaat nu echt het veld in! Vanuit een pro-actieve houding ga je bewust contact maken en oefenen met ‘open staan’. Ook ga je daten met de focus op je eigen behoeften en ga je bewust ander gedrag inzetten en je valkuilen vermijden.
  • Sessie 5: Nu ga je starten multiple daten. Dit is echt next level daten waarbij je ontzettend veel gaat leren over jezelf en over mannen. Multiple daten het is een intensieve en zeer effectieve manier van daten die ervoor zorg dat je het daten op een hele andere manier gaat ervaren. We kijken welke laatste stappen je nog moet ondernemen om je doel te behalen.
  • Sessie 6: We staan stil bij jouw ervaringen met het multiple daten en welke lessen jij hier uit kan halen.We evalueren of je doel behaald is en of er nog bepaalde acties nodig zijn.
  • EXTRA Bonus Sessie: Aan het einde van het traject hebben we een maand later nog een laatste online sessie. Deze krijg je gratis als extraatje. In dit gesprek peil ik hoe het met je gaat en geef ik je wat laatste tips mee.
 • Na elke sessie ontvang je een samenvatting via de e-mail.
 • Tussen de sessies door mag je mailen of appen met vragen.
 • Je ontvangt de papieren versie (dus niet het e-book) van het boek Whatever I’ll just Date my Fridge t.w.v € 30,00. Dit is niet te bestellen.
 • Locatie: in mijn coachingsruimte in het centrum van Rotterdam of online via het programma Zoom.
 • Kosten: € 750,-. Het is mogelijk om in delen te betalen.

Light Coachingstraject

 • Een light-coachingstraject bestaat uit 4 coachingsessie van 1,5 uur.
 • De sessies vinden plaats in mijn coachingsruimte in het centrum van Rotterdam, of online via Zoom. Waar jou voorkeur naar uitgaat.
 • Na elke sessie ontvang je een samenvatting via de e-mail. Zo kun je dit altijd teruglezen.
 • Het e-book Whatever I’ll just date my fridge ter waarde van €19,95,- krijg je er gratis bij.
 • Om je een beeld te geven hoe een traject er in grote lijnen uit kan lees je hieronder een omschrijving. Hierbij wil ik wel benadrukken dat een coachingstraject altijd maatwerk is waarbij we jouw doel als uitgangspunt nemen. Het kan zijn dat het traject zoals hieronder omschreven staat niet geheel past bij jou en jouw doel. Zo is het voor iemand die nog nooit gedatet heeft vaak veel te heftig om in sessie 5 te multiple daten. Of stel dat je in een beginnende relatie zit, dan is de kans groot dat je juist wil focussen op gedrag wat deze relatie laat slagen. Dus onderstaande omschrijving is slechts een voorbeeld, maar het kan je wel net even een beter beeld geven van hoe zo’n coachingstraject er uit kan zien.
  • Sessie 1: Je gaat je doel bepalen voor dit traject. We onderzoeken jouw overtuigingen in de liefde. We leggen een basis voor nieuw gedrag wat meer past bij wie je bent en waar je naar toe wilt. Introduceren nieuwe overtuigingen.
  • Sessie 2: In deze sessie verdiepen we ons in jouw gedrag en hechtingstijl. We stellen acties op om je naar de veilige hechtingstijl brengen en je leert hoe je hechtingstijlen bij anderen in een vroeg stadium kunt herkennen.
  • Sessie 3: Je gaat nu echt het veld in! Vanuit een pro-actieve houding ga je bewust contact maken en oefenen met ‘open staan’. Ook ga je daten met de focus op je eigen behoeften en ga je bewust ander gedrag inzetten en je valkuilen vermijden.
  • Sessie 4: We maken een concreet en persoonlijk actieplan op waarmee je zelf verder aan de slag kan. We evalueren of je doel behaald is.
  • EXTRA Bonus Sessie: Aan het einde van het traject hebben we een maand later nog een laatste online sessie. Deze krijg je gratis als extraatje. Hierbij peil ik hoe het met je gaat en geef ik je wat laatste tips mee
 • De kosten voor een light traject zijn € 520,- . Het is mogelijk om in delen te betalen.

Tijdens de sessies gaan we in gesprek en tussen de sessies door ga je aan de slag met opdrachten. Als jouw coach zijnde hou ik je een spiegel voor, zodat je meer bewustwording en inzichten creëert, maar ik motiveer je ook om stappen te zetten en uit je comfort-zone te gaan. Het uitgangspunt is altijd dat jij je prettig voelt en vooral natuurlijk dat je komt waar je wilt zijn. Ik vervul niet de rol van vriendin, maar echt als coach. Dat wil zeggen dat ik je ook zal confronteren en je eerlijk zeg wat ik zie gebeuren en wat ik denk dat er nodig is. Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont als je die nodig hebt.

Het resultaat

Het resultaat van dit coachingstraject is dat je uit die oude, niet werkende patronen stapt en de tools hebt om echt in actie te komen. Maar ook dat je de kennis en vaardigheden bezit om op een manier te daten die past bij wie jij echt bent en waar je naar toe wilt in je liefdesleven. Je gaat niet meer vanuit angst handelen, maar vanuit je eigen behoeftes.

Denk je dat personal coaching iets voor jou is?

Plan een Let’s Talk sessie met mij in. In deze gratis sessie geef ik je alvast een persoonlijke tip en kan ik goed beoordelen of ik jou inderdaad verder kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en stelt je in de gelegenheid om vragen te stellen en te onderzoeken of het personal coachingstraject echt is wat jij zoekt.

Let's talk!
Let's talk sessie
Ik ben uiteraard zuinig op jouw gegevens. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de privacy verklaring