Wil jij leren hoe je meer vanuit vrouwelijke energie kan daten? Volg dan het webinar op 22 juli!

Onlangs schreef ik dit blog over daten vanuit vrouwelijke energie (ipv mannelijk). Er is zoveel (meer) te vertellen over dit reuze interessante onderwerp!

Wil jij alles weten over vrouwelijke en mannelijke energie in het daten en wil je concrete tips & tricks die je direct kunt toepassen? Volg dan mijn webinar Daten vanuit Vrouwelijke Energie op maandagavond 22 juli van 20:00 tot 21:15. In feite is het een online workshop, puur gericht op dit onderwerp. Ik vertel je wat je moet weten om echt direct aan de slag te gaan, ik geef je concrete opdrachten en beantwoord vragen.

Aan het einde van het webinar is dit het resultaat:

  • Toen ik mijn vriend leerde kennen heb ik heel bewust mijn vrouwelijke energie ingezet. Oke, het kostte me wat moeite, want ik handelende eerder altijd vanuit mijn mannelijke energie. Maar nu wilde ik het eens anders proberen. En toen kreeg ik dus ook andere resultaten. Ik durf te zeggen dat als ik toen NIET vanuit mijn vrouwelijke energie had gehandeld, we nu waarschijnlijk niet samen waren. Ik vertel je wat ik precies deed (en wat niet) en welke effecten dit opleverde.
  • Je weet precies wat je kunt doen om zelf direct meer in je vrouwelijke energie te komen, en hoe je die in kunt zetten in het daten. Denk aan lichaamstaal en uitstraling.
  • Je hebt concrete voorbeelden van appjes die je kunt sturen en zinnen die je kunt uitspreken, die echt op en top vrouwelijke energie zijn!
  • Je weet ook precies wat je kunt zeggen om hem juist meer in zijn mannelijke energie te zetten. Iets wat hem (en jou) een superfijn gevoel geeft. Like Magic!
  • Je krijgt een paar leuke opdrachten mee die je direct kunt uitvoeren, zodat je zelf, met eigen ogen kunt ervaren hoe mannelijke en vrouwelijke energie werkt.

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen!

Geen verkooppraatjes maar een online workshop

Ik vraag een kleine vergoeding voor dit webinar omdat het écht een online workshop is. Het is absoluut geen verkooppraatje, zoals vele gratis webinars zijn. Na het webinar krijg je een link waarmee je het terug kan kijken. Mocht je dus niet kunnen op 22 juli om 20:00, dan kun je je wel aanmelden en het webinar terugkijken op een voor jou geschikt moment.

Ticket

Datum en tijd: maandag 22 juli 2019 (20:00 – 21:15). Ticketprijs: € 16,50
Een ticket kopen kan via deze link. Wanneer je een ticket hebt gekocht, ben je automatisch aangemeld en krijg je een mailtje met verdere instructies.