Een vrijgezelle vrouw zijn in het huidige datingtijdperk is niet zo leuk als het liedje Single Ladies van Beyoncé doet vermoeden. Door handige datingapps en -websites voelt het daten vaak snel en oppervlakkig. Die enkele leuke vrijgezelle mannen lijken zich niet te willen settelen of het daten gaat moeizaam. Positief blijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dat alles kan veranderen. En dat begint, hoe cliché ook, bij jezelf. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Wij – datingcoach Nathalie van Wingerden, ik dus, en psycholoog Nadin Mousa – hebben namelijk onze krachten gebundeld om een dijk van een training voor jou te ontwikkelen. Met trots stellen we je voor aan: PROJECT LOVE!

PROJECT LOVE is een training voor single ladies die er klaar voor zijn om hun liefdesleven compleet om te gooien. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten over daten en liefde. We richten ons hierbij op zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling én actie. Wat gebeurt er waardoor het niet lukt in de liefde? Welke gedachten en welk gedrag liggen hieraan ten grondslag, en hoe kun je dit veranderen? Hoe stel je grenzen? Hoe selecteer je? Ook gaan we in op hechtingsstijlen: hoe hecht jij je aan een ander, en welke hechtingsstijlen hebben de personen tot wie jij je aangetrokken voelt?

Je bepaalt hoe je wilt dat jouw liefdesleven er over drie maanden uitziet. Vervolgens maken we een plan: hoe zorgen we ervoor dat je stap voor stap naar je doel toe gaat?

AAN HET EINDE VAN DE TRAINING IS DIT HET RESULTAAT:

  • Je hebt inzicht in waar het nu steeds ‘misgaat’ in je liefdesleven en je hebt de tools om dit aan te pakken.
  • Je hebt een goed beeld van jouw eigen behoeftes en grenzen in de liefde en weet hoe je hieruit kunt handelen.
  • Je bent beter in staat om jezelf te motiveren en negatieve ervaringen minder op jezelf te betrekken.
  • Je hebt weer regie over je liefdesleven. Je gelooft weer in de liefde en je constateert een zichtbare verandering.
Alle bijeenkomsten vinden plaats in Canvas Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 75-C in Rotterdam (13:00-16:30), op de volgende data:

Bijeenkomst 1: zaterdag 13 april 2019
Bijeenkomst 2: zaterdag 4 mei 2019
Bijeenkomst 3: zaterdag 18 mei 2019
Bijeenkomst 4: zaterdag 1 juni 2019
Bijeenkomst 5: zaterdag 22 juni 2019

Het is de bedoeling dat je élke bijeenkomst aanwezig bent. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan tot 8 april 2019.
Kosten: € 650,-
Hebben die uren tinderen en mislukte dates je al genoeg gekost en ben je er klaar voor om écht te investeren in je liefdesleven? Dan hoop ik dat ik je mag verwelkomen bij PROJECT LOVE. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar nathalie@meetcute.nl. Meer weten? Klik hier.

*Het is mogelijk om in delen te betalen.

 

Foto: Annebel Eppinga