/Workshops & Trainingen
Workshops & Trainingen2018-12-19T10:39:27+00:00

Klaar om je liefdesleven een flinke boost te geven, maar is persoonlijke coaching nog net een stapje te ver voor jou? Dan is de training Single & The City wat je zoekt.

De training Single & The City

Eerlijk is eerlijk. Single zijn in het huidige tijdperk kent de nodige uitdagingen. Het daten is vaak snel en oppervlakkig. Zeker in de grote steden. Veel mannen lijken zich niet te willen settelen. Niet de mannen waar jij op valt in ieder geval. Misschien zie je ze gewoon niet, die leuke mannen. Of wellicht tref je telkens mannen die niet goed voor je zijn. Lastig, vooral als jij juist op een punt bent waarbij je behoefte hebt aan een leuke, serieuze relatie. Iemand waar je echt iets moois mee kan opbouwen.

Wat ik je zou willen zeggen is: ook jij kan die liefde vinden. Het hoeft ook echt niet zo moeizaam te gaan!

Dat weet ik uit eigen ervaring, maar ook vooral door alle dames die ik heb mogen coachen die in dezelfde positie zaten als waar jij nu in zit. Vrouwen die vastliepen in de liefde. Hele leuke, mooie, succesvolle vrouwen waarvan iedereen zei: hoe kan het dat jij nog vrijgezel bent! Vrouwen die deze vraag zelf ook niet goed konden beantwoorden. Ik heb hen mogen coachen en zag hen stuk voor stuk groeien. En alle belangrijke punten die ik daaruit ervaren en geleerd heb, heb ik omgedoopt tot een training. De training Single & The City.

Tijdens deze training krijg je nieuwe inzichten en nog belangrijker, ik geef je concrete tools waarmee we je liefdesleven totaal zullen gooien.

In totaal vier bijeenkomsten en de nodige opdrachten tussendoor leer ik je weer de regie te krijgen over je eigen liefdesleven. En het leuke is: je volgt de training samen met een klein groepje andere vrouwen. Je bent dus niet alleen. Dat maakt het extra leuk én je kunt ontzettend veel van elkaar leren.

De training is voor jou als je denkt: en nu is het wel een keer klaar met dat vrijgezel zijn!

  • We onderzoeken waar je nou precies vastloopt in het daten en in de liefde. We kijken welke hechingstijl(en) jij hebt, welke overtuigingen voor jou gelden en welke valkuilen je ervaart.

  • Je krijgt direct toepasbare tips die specifiek gericht zijn op jouw vragen en (liefdes)situatie.

  • Vervolgens gaan we van weten naar waarmaken. Samen stellen we een doel vast en maken we een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag zult gaan.

Praktische informatie

Data eerstvolgende Single & The City training:

Meeting 1: zaterdag 12 jan 2019
Meeting 2: zaterdag 19 jan 2019
Meeting 3: zaterdag 02 feb 2019
Meeting 4: zaterdag 16 feb 2019

Tijden: 13:00 – 16:00 u.

Locatie: Rotterdam. Op de Nieuwe Binnenweg 75, boven het heerlijke Koekela! Yum! Koekjes inbegrepen. 🙂

Kosten: € 450,- (Inclusief BTW). Het is mogelijk om dit in twee delen te betalen. Dit zijn de kosten voor de totale training, dus voor alle vier bijeenkomsten.

Aanmelden training

Er is slechts plek voor een klein aantal deelnemers. Op die manier is er voor iedereen voldoende aandacht en kunnen we écht verschil maken. Wil je zeker zijn van een plekje in de training Single & The City? Geef je dan op via het onderstaande formulier.

Aanmelden training

Ben je nog niet ingeschreven voor de MeetCute liefdesbrief?

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute

Schrijf je dan nu in, dan ben je als eerste op de hoogte van de trainingen en workshops.

MeetCute liefdesbrief

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy verklaring.

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute
Alles over daten anno nu