Is er misschien iets mis met mij? Waarom lukt het anderen wel om een relatie te vinden? Zijn alle leuke mannen bezet? Waarom is daten zo ingewikkeld?

Als deze vragen regelmatig door je hoofd schieten, dan is PROJECT LOVE een training waar je écht bij wilt zijn.

De training PROJECT LOVE

Een vrijgezelle vrouw zijn in het huidige datingtijdperk is niet zo leuk als het liedje Single Ladies van Beyoncé doet vermoeden. Door handige datingapps en -websites voelt het daten vaak snel en oppervlakkig. Die enkele leuke vrijgezelle mannen lijken zich niet te willen settelen of het daten gaat moeizaam. Positief blijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dat alles kan veranderen. En dat begint, hoe cliché ook, bij jezelf. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Wij – datingcoach Nathalie van Wingerden, ik dus, en psycholoog Nadin Mousa – hebben namelijk onze krachten gebundeld om een dijk van een training voor jou te ontwikkelen. Met trots stellen we je voor aan: PROJECT LOVE!

PROJECT LOVE is een pittige maar effectieve training voor single ladies die er klaar voor zijn om hun liefdesleven compleet om te gooien. Dames die geen tijd meer willen verspillen aan dates die nergens op uitlopen en toe zijn aan échte liefde.

De training PROJECT LOVE bestaat uit vijf bijeenkomsten over daten en liefde. We richten ons hierbij op zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling en actie!

Wat gebeurt er nou steeds waardoor het niet lukt in de liefde? Welke gedachtes, overtuigingen en gedrag van jouzelf liggen hieraan ten grondslag? En hoe ontwikkel je gedrag dat past bij waar jij naartoe wilt in je liefdesleven? Hoe stel je grenzen? Hoe selecteer je? Ook gaan we in op hechtingsstijlen: hoe hecht jij je aan een ander en welke hechtingsstijlen hebben de personen tot wie jij je aangetrokken voelt? Wat heeft dit voor effect op jouw liefdesleven?

Naast deze waardevolle inzichten besteden we ook veel aandacht aan specifieke kennis over daten en tools die je kunt inzetten tijdens je zoektocht naar de liefde. Je verdiept je in jouw doel in de liefde. Ook bepaal je hoe je wilt dat jouw liefdesleven er over drie maanden uitziet. Vervolgens maken we een plan: hoe zorgen we ervoor dat je stap voor stap naar je doel toe gaat? Ook besteden we aandacht aan vragen als: Waar zijn de leuke mannen? Hoe date je vanuit je vrouwelijke energie? Hoe ga je van daten naar relatie?

Tussen de bijeenkomsten door doe je opdrachten én ga je daten! Maar dit keer op een andere manier dan je gewend bent en met een ander doel. Via een besloten Facebookgroep hou je contact met je medecursisten en met Nadin en mijzelf. Zo kun je altijd vragen stellen, artikelen delen en ervaringen uitwisselen.

Aan het einde van de training is dit het resultaat:

  • Je hebt goed inzicht in waar het nu steeds ‘misgaat’ in je liefdesleven en je hebt de tools om dit aan te pakken.
  • Je hebt een goed beeld van jouw eigen behoeftes en grenzen in de liefde en weet hoe je hieruit kunt handelen.
  • Je bent beter in staat om jezelf te motiveren, positief te blijven en negatieve ervaringen minder op jezelf te betrekken.
  • Je hebt weer regie over je liefdesleven. Je voelt je goed, je gelooft weer in de liefde en je constateert een zichtbare verandering.
  • Ik ben een ander mens. Dat meen ik. Ik ben op een heel andere manier daten. Dat voel ik ‘écht’.”

  • “Door de training heb ik meer vertrouwen gekregen in de toekomst en merk ik dat ik een positievere kijk heb op mijn liefdesleven.”

  • “Het is ontzettend waardevol geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar vooral ook om te begrijpen waar is sommige situatie mijn gedrag en gedachtegang vandaan komt.”

Praktische informatie

Alle bijeenkomsten vinden plaats bij Canvas Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 75-C in Rotterdam (13:00 tot 16:30) en vinden plaats op de volgende data:

Bijeenkomst 1: zaterdag 13 april 2019,

Bijeenkomst 2: zaterdag 04 mei 2019,

Bijeenkomst 3: zaterdag 18 mei 2019,

Bijeenkomst 4: zaterdag 01 juni 2019,

Bijeenkomst 5: zaterdag 22 juni 2019.

Het is de bedoeling dat je alle 5 bijeenkomsten aanwezig bent. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 07 april 2019.

Kosten: € 650,-. Het is mogelijk om dit in delen te betalen. Let op: early birds die zich voor 20 maart 2019 aanmelden krijgen 10% korting en betalen € 580,-.

Het boek Whatever I’ll just date my fridge krijg je er ook gratis bij. Niet als e-book, maar een echte papieren versie ter waarde van €32,50 (niet online te bestellen).

Hebben die uren Tinderen en mislukte dates je al genoeg gekost en ben je klaar om écht te investeren in je liefdesleven? Dan hoop ik dat je ik mag verwelkomen bij PROJECT LOVE.  Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar nathalie@meetcute.nl.

Aanmelden training

Er is slechts plek voor een klein aantal deelnemers. Wil je zeker zijn van een plekje in de training PROJECT LOVE? Geef je dan op via het onderstaande formulier.

Aanmelden training

Ben je nog niet ingeschreven voor de MeetCute liefdesbrief?

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute

Schrijf je dan nu in, dan ben je als eerste op de hoogte van de trainingen en workshops.

MeetCute liefdesbrief

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy verklaring.

Succesvol, leuk & altijd single door MeetCute