Laden Evenementen

Naar aanleiding van dit artikel gaf ik een aantal maanden geleden het webinar Daten Vanuit Vrouwelijke Energie. Dat was zo’n succes, dat ik heb besloten het nog een keer over te doen! Wil jij leren hoe jij je vrouwelijke energie in kunt zetten tijdens het daten? Het werbinar Daten vanuit Vrouwelijke Energie is nu online te zien!

AAN HET EINDE VAN HET WEBINAR IS DIT HET RESULTAAT:

  • Je weet hoe je mannelijke en vrouwelijke energie in het daten kunt herkennen.
  • Je weet precies wat je kunt doen om direct meer in je vrouwelijke energie te komen, en hoe je die in kunt zetten in het daten. Denk aan lichaamstaal en uitstraling.
  • Je hebt concrete voorbeelden van berichtjes die je kunt sturen en zinnen die je kunt gebruiken, die echt op en top vrouwelijke energie zijn!
  • Je weet ook precies wat je kunt zeggen om hem juist meer in zijn mannelijke energie te zetten. Iets wat hem (en jou) een superfijn gevoel geeft.
  • Je hebt leuke opdrachten die je direct kunt uitvoeren, zodat je zelf met eigen ogen kunt ervaren hoe mannelijke en vrouwelijke energie werken.

Het webinar is te bekijken tot 15 mei 2020.

Je bekijkt het in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Of dat nou lekker met je laptop in bed is, of via je mobiel wanneer je in de trein zit! It’s up to you!

Ticketprijs: € 16,50. Aanmelden en een ticket bemachtigen kan vanaf vandaag, via deze link!

PS: Wist je dat… toen ik mijn vriend leerde kennen, ik heel bewust mijn vrouwelijke energie heb ingezet? Het kostte me wat moeite, want ik handelde eerder altijd vanuit mijn mannelijke energie. De resultaten waren bizar. Ik durf te zeggen dat als ik toen NIET vanuit mijn vrouwelijke energie had gehandeld, we nu niet samen waren. En dit zie ik ook telkens weer bij de dames die ik coach. De moeite waard om het eens uit te proberen dus!