Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Helaas, het universum, het lot, de hogere macht, wat het ook is: het heeft je in 2019 niet het liefdesleven opgeleverd waar je op gehoopt had. Het was je blijkbaar weer niet gegund. Stiekem had het je heerlijk geleken om afgelopen kerstdagen eens helemaal lovey-dovey met een nieuwe liefde onder de kerstboom te zitten. Dat je een keer iets anders kon antwoorden op de vraag die je deze feestdagen maar weer al te vaak gehoord hebt: hoe gaat het in de liefde? Of misschien vragen mensen er niet eens meer naar, omdat ze het antwoord al denken te weten. Pijnlijk. Je baalt van je liefdesleven.

En dat daten begint vermoeiend te worden… Hoelang moet je nog doorgaan? Het voelt soms hopeloos. Je snapt het niet. Je bent een leuke vrouw, hebt een leuk leven en je zaakjes voor elkaar. Waarom lukt het je niet om te slagen in de liefde, terwijl het bij anderen zo makkelijk lijkt te gaan? Herkenbaar? Lees dan even verder. Want 2020 kan er heel anders voor je uit gaan zien.

THIS IS YOUR WAKE-UP CALL

Ik heb goed nieuws. Geluk in de liefde is niet iets wat je simpelweg overkomt. Daar ben ik van overtuigd. Het is niet iets wat de ene persoon wel gegund is en de andere nou eenmaal niet. Dit hebben we altijd zo geleerd, maar het is een hardnekkig misverstand, dat ervoor zorgt dat je een passieve houding aanneemt in plaats van actie onderneemt om te zorgen dat je daar komt waar je wilt zijn. Natuurlijk, soms is een beetje geluk erg handig, maar een succesvol datingleven en gelukkig worden in de liefde heb je voor het allergrootste deel zelf in de hand! Het komt nou eenmaal niet aanwaaien. Door je liefdesleven strategisch en actief aan te pakken, waardevolle kennis op te doen en bewust uit je comfortzone te stappen kun jij al jouw wensen op liefdesgebied in 2020 waarmaken. Geloof je me niet? Try me, zou ik zeggen.

ME, MYSELF & WHO?

Speciaal voor iedereen die denkt: 2020 wordt mijn jaar van de liefde, heb ik mijn originele workshop ME, MYSELF & WHO omgetoverd tot een 5 weekse online training: ME MYSELF & WHO, de nieuwjaarseditie. Hierbij ligt de focus op het volgende: 2020 jouw jaar van de liefde te laten worden! Samen met andere single ladies die klaar zijn voor verandering trap je op zondag 5 januari af met deel 1, de allereerste video van de training. Vervolgens krijg je vier weken lang elke zondagochtend toegang tot een nieuwe video. Elke week behandelen we een ander thema en krijg je een aantal opdrachten voor die week. In die zin is het ook een soort challenge!

Dit is voor jou, als jij het dit jaar anders wilt aanpakken in je liefdesleven omdat je klaar bent met aanklooien. Dit is voor jou, wanneer je niet bang bent om echt actie te ondernemen, en bereid bent om buiten je comfortzone te handelen, kritisch naar jezelf te kijken en weer hoop te hebben in de liefde. Dit is voor jou, wanneer je denkt: ja, 2020 wordt van mij.

EN AAN HET EINDE VAN DE ONLINE TRAINING ME, MYSELF & WHO? IS DIT HET RESULTAAT:

Jij laat je liefdesleven niet meer afhangen van ‘het lot’. Oh hell no! Die tijd is geweest. Dit jaar heb jij een concreet doel, een plan, kennis en de strategie die je nodig hebt om 2020 jouw jaar van de liefde te maken! Jij hebt de touwtjes van jouw liefdesleven zelf in handen en je weet precies hoe je eraan moet trekken.
Je gaat het dit jaar heel anders aanpakken dan voorheen. 2020 weet niet wat het meemaakt! Dáág urenlang swipen op Tinder. Dáág stomme dates. Dáág mannen die ghosten en vaag doen. Je weet namelijk precies wat voor jou werkt en wat niet. Dus: hallo, leuke dates. Hallo, leuke single mannen die klaar zijn voor een relatie. Hallo, fijn liefdesleven!
Je voelt je weer hoopvol en positief over je liefdesleven. Het is geen pijnlijk dossier meer voor je, maar je hebt zelfs plezier in het daten!
Eind 2020 kijk je heel anders terug naar je liefdesleven. You did it!

HOE HET WERKT…

Elke zondagochtend in januari (5, 12, 19 en 26 januari 2020), dus 4 weken lang, krijg je exclusieve toegang tot een nieuwe video met daarin een online training over telkens een ander onderwerp. Denk aan datingdoelen stellen, patronen doorbreken, een strategie bepalen die bij jou past, en nog veel meer! Inclusief een interview met psycholoog Nadin Mousa. We praten onder andere over of je écht eerst van je zelf moet houden voordat een ander dat kan doen. En ze geeft je handige tips!

Je kunt de video’s het hele jaar terugkijken, dus je kunt altijd nog even spieken wanneer je daar behoefte aan hebt.
Elke zondagmiddag ontvang je ook een handige motivatiemail met daarin nog eens de opdrachten van die week.
Tijdens de gehele trainingsperiode kun je datingvragen stellen aan jouw datingcoach (that’s me! :).

Maak tot 31 dec 2019 gebruik van de EARLY BIRD KORTING!

​Deelname: € 95,-. Maar….meld je aan voor 31 december en krijg early-bird korting! Je betaalt dan € 75,-. Aanmelden kan via deze link:

PS: Verder verklap ik heel bewust nog niet te veel over de inhoud. Ga er open in, laat je verrassen en ga het vooral gewoon ervaren.